Aikuisten alkeisuimakoulu

Kurssi alkaa uinnin alkeista, vedenpelon voittaminen, kastautuminen, liuku, kellunnat ja alkeisuimatyylit. Kurssin tavoitteena on noin 10m uimataito. Harjoitukset tapahtuvat Y-talon lämpimässä uima-altaassa. Paikalla on vain oma ryhmämme, koko allastila on varattuna meille. Vettä on sopivasti uimiseen, vaikka jalat pohjaavatkin tarvittaessa. Ohjaajana toimii Sonja Kujanpää.

Kurssi kokoontuu 4x1h ja sen hinta on 89€. Hinta sisältää ohjauksen ja allasvuokran. Erillisiä pääsymaksuja ja rannekemaksuja ei ole! Kurssia järjestetään, kun ilmoittautuneita on tarpeeksi. Voit ilmoittautua alla olevalla lomakkeella mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinnin ohjaajakoulutuksen, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Uintivalmennuksen tasot I-III.

Seppo Kekola
Takana on kymmenisen vuotta kilpauintiryhmien valmentamista. Uintiin liittyviä koulutuksia on tullut käytyä mm. Uintivalmennuksen taso I, Aikuisten uintitekniikkaohjaajakurssi ja uinnin tuomarikoulutukset II ja I. Olen ollut myös tuomaroimassa useita uintikisoja.