Avovesiuinti

Lyhytkurssi avovesiuintiin. Seuraava kurssi toteutetaan Elokuussa 2019.

Kurssilla käsitellään mm. seuraavia aiheita:
-Avovesiuintiin liittyvät pelot
-Turvallinen veteen meno ja turvallisuus uidessa
-Uintitekniikka avovedessä
-Uintivarusteet ja välineet
-Suunnassa pysyminen

Osallistujilta vaaditaan uimataito, eli pudottuaan uimasysyiseen veteen tulee pystyä uimaan yhtäjaksoisesti 200m, josta vähintään 50m selällään. Uimavarusteiksi riittää uimapuku ja uimalasit. Varaa myös lämpimiä pyyhkeitä mukaan!

Toteutetaan seuraavan kerran 2018 elokuussa yhtenä iltana(2-3h), kurssin hinta on 20€. Ohjaajina toimivat Sonja Kujanpää ja Seppo Kekola. Kurssista kiinnostuneet voivat ilmoittautua jo mukaan, jolloin saat sähköpostiisi ilmoituksen kurssin aikataulun varmistuttua. Tarkempi info lähetetään ilmoittautuneille viikko ennen kurssin alkua sähköpostitse. Peruutukset tulee myös tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Osallistujia ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinnin ohjaajakoulutuksen, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Avovesiuinninohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.

Seppo Kekola
Takana on kymmenisen vuotta kilpauintiryhmien valmentamista. Uintiin liittyviä koulutuksia on tullut käytyä mm. Uintivalmennuksen taso I, Aikuisten uintitekniikkaohjaajakurssi ja uinnin tuomarikoulutukset II ja I. Olen ollut myös tuomaroimassa useita uintikisoja.