Henkilökohtainen ohjaus

Yksilöllistä ohjausta on mahdollista saada sekä aikuisille, että lapsille. Tarjoamme uimaopetusta ja ohjausta eri uintilajien tekniikoihin, vinkkejä uintiharjoitteluun sekä uintivalmennusta. Mikäli haluat oppia uuden uintilajin, saada uintisi virtaviivaisemmaksi, taloudellisemmaksi ja rennommaksi sinulle sopivana ajankohtana ota rohkeasti yhteyttä meihin ja katsotaan kalenteria ja tavoitteitasi yhdessä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen, mitkä ovat sinun henkilökohtaiset tavoitteesi, niin sovitaan yhdessä sopiva ajankohta ohjaukseen.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Uimaopettajakurssit, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Uintivalmennuksen tasot I-III. Tällä hetkellä opiskelen vauvauinnin ohjaajaksi ja Vesirallien vetäjäksi.

Seppo Kekola
Takana on kymmenisen vuotta kilpauintiryhmien valmentamista. Uintiin liittyviä koulutuksia on tullut käytyä mm. Uintivalmennuksen taso I, Aikuisten uintitekniikkaohjaajakurssi ja uinnin tuomarikoulutukset II ja I. Olen ollut myös tuomaroimassa useita uintikisoja.