Hinnasto 1.8.2021-31.7.2022

Kurssi Kuvaus Hinta syksy/kevät
Nallepaini 13 x Syksy/12 x Kevät 75€/70€
Vesitaiturit 16 x Syksy/16 x Kevät 219€ / 219€
Vesiralli/Tekniikkaralli 16 x Syksy/16 x Kevät 219€ / 219€
Merenneitokurssi 16 x Syksy  / 16 x Kevät 219€ / 219€
Vesipallo 16 x Syksy/16 x Kevät 219€ / 219€
Merenneitoelämys 1 x 1h 35€
Merenneitoilu ryhmälle 1 x 1h (esim. synttärit/polttariporukka) alk. 200€
Henkilökohtainen ohjaus 1 x 1h/Pakettina 4x1h 69€/199€
Tekniikkakurssi 8 x 1h (sis. ohjaus, ratavuokra, ei ranneketta) 149€
Vapaauintikurssi 4 x 1h (sis. ohjaus, ratavuokra, ei ranneketta) 79€
Aikuisten alkeisuimakoulu 4 x 1h (sis. ohjaus ja allasvuokra) 89€

Yleiset ehdot

Osallistumisvahvistukset ja laskutuskäytännöt
Ilmoittautuessasi nettisivujemme kautta sähköisellä ilmoittautumislomakkeella saat heti automaattisen viestin näytölle ilmoittautumisen onnistumisesta. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumislomakkeen lähettäminen tarkoittaa kurssipaikan varaamista. Osallistujalle lähtee sähköpostitse automaattinen vahvistusviesti varatusta kurssipaikasta. Mikäli et saa vahvistusta ota yhteyttä info@funteam.fi tai puh. 0405492218. Lähetämme lisätietoa kurssista sähköpostitse noin viikkoa ennen kurssin alkua. Mikäli tätä sähköpostia ei kuulu, tarkista roskapostisi ja mahdolliset tarjouslaatikot. Jos viestiä ei löydy, ota yhteyttä info@funteam.fi. Kurssin osallistumismaksut laskutetaan myös pääasiassa noin viikkoa ennen kurssin alkua.

Peruutus
Viikkoa ennen kurssin alkua voi osallistumisen vielä peruuttaa kuluitta. Peruutukset tulee tehdä aina kirjallisesti osoitteeseen: info@funteam.fi Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus. Voit ilmoittautua kursseille vielä peruutusajan loputtua, mutta huomaa kuitenkin, että tällöin peruutus mahdollisuutta kuluitta ei ole. Kursseilla ei ole ilmaista kokeilukertaa. Kuitenkin lasten ryhmissä, joissa aikuinen ei ole mukana voidaan selvästä syystä tehdä poikkeus vanhemman ja ohjaajan yhteisellä päätöksellä.  Esimerkiksi jos lapsi ei uimataidoiltaan pärjää ryhmässä voidaan hänet siirtää toiseen ryhmään, tai jos lapsi itkee eikä osallistu toimintaan voidaan ensimmäisen kerran jälkeen vielä perua osallistuminen. Mikäli kurssille ilmoittautunut henkilö ei saavu kurssille, eikä ole tehnyt kirjallista peruutusta viikkoa ennen kurssin alkua, tai hän keskeyttää kurssin, peritään häneltä koko kurssin hinta. Mahdolliset puuttuvat maksusuoritukset peritään jälkikäteen viivästyskorkoineen.

Lääkärintodistus: Mikäli ilmoittautunut on estynyt osallistumasta koko kurssille oman sairastumisen takia (todistettava lääkärintodistuksella), voi osallistuja siirtää ilmoittautumisen veloituksetta seuraavaan kurssiin, tai vaihtoehtoisesti perua kurssille osallistumisen kokonaan. Kesken kurssin sairastuneelle hyvitetään loput kurssikerrat(lääkärintodistusta vastaan) mikäli kurssi jää kokonaan kesken. Yksittäisiä sairaskertoja ei hyvitetä.

Huom! Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruutus on tehtävä kirjallisesti viikkoa ennen kurssin alkua.

Kurssin peruuntuminen
Funteam pidättää oikeuden kurssin peruuttamiseen esimerkiksi vähäisen osanottajamäärän vuoksi sekä oikeuden mahdollisiin aikataulu-, ja paikkamuutoksiin. Mikäli kurssi joudutaan Funteamin puolesta peruuttamaan, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa seuraaviin tai muihin kursseihin, tai vaihtoehtoisesti Funteam palauttaa kaikki osallistujan maksamat kurssimaksut. Mikäli kaikkia kurssikertoja ei pystytä toteuttamaan suunnitellusti muista johtuvista syistä esimerkiksi liikuntatilojen mennessä käyttökieltoon, tai pandemian vuoksi Funteam pyrkii järjestämään korvaavia kurssikertoja mahdollisimman pian.

Markkinointi
Kursseilla otetaan satunnaisesti kuvia ja videoklippejä Funteamin markkinointiin (Facebook, Instagram, Youtube, Julisteet ja Flyerit). Mikäli haluat että sinä, tai lapsesi ette näy kuvissa ja videoissa ilmoita asiasta sähköpostitse info@funteam.fi