MERENNEITOJEN KESÄLEIRI

Merenneitojen kesäleiri on tarkoitettu noin 6-12 vuotiaille uimataitoisille lapsille. Uimataitovaatimuksena on vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä, sukeltaminen vaivattomasti veden alle ja kelluminen sekä vatsallaan, että selällään. Merenneitoleirillä harjoitellaan merenneitouintia, simpukoiden sukeltamista ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää. Merenneitoilu on hyvä liikuntamuoto, sillä Merenneidonpyrstöllä liikkuessa aika kuluu nopeasti ihanassa vedenalaisessa valtakunnassa. Leirillä myös askarrellaan merenneitokoruja, tehdään merenneitokampauksia ja paljon muuta mukavaa kesäistä puuhaa.

VESIRALLI-KESÄLEIRI

Vesirallileiri on 6-12 vuotiaille suunnattu uinnin monipuolisuusleiri Seinäjoella. Vesiralliryhmä harjoittelee mm. uintitekniikoita, vesipalloa, hyppyjä ja vesipelastusta. Uimataitovaatimuksena on vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä. Leirillä käydään läpi hauskasti ja haastavasti uintiurheilumuotojen perusteita. Tavoitteena on haastaa lasta liikkumaan vedessä mahdollisimman monipuolisesti. Taidon ja tekniikan harjoittelua painotetaan, mutta myös ketteryys ja monipuolisuus on otettu vahvasti huomioon. Tavoitteena on antaa lapselle uusia onnistumisen kokemuksia vedestä, sekä eri uintiurheilun muodoista. Leirillä on myös paljon muuta ohjelmaa, kuten kesäisiä pihaleikkejä ja -pelejä.

VESITAITURIT-KESÄLEIRI

Vesitaiturit- kesäleiri on 6-9 vuotiaille suunnattu uintileiri Seinäjoella. Vesitaiturit harjoittelevat uimataidon alkeita. Käytämme uimaliiveja, kellukkeita ja muita apuvälineitä uintihetkissä. Uimataitovaatimusta leirille ei ole! Ryhmään otetaan mukaan otetaan sekä uimataidottomia lapsia, että jo muutaman metrin (alle 25m) uimataidon omaavia. Vesitaiturit- leirillä lapsi tutustuu veteen ja saa monipuolisia kokemuksia vedessä liikkumisesta. Leirillä harjoitellaan uimataidon perusteita ja opitaan luottamaan veteen ja omiin taitoihin. Leiriohjelmassa on lisäksi paljon muuta kesäistä puuhaa, kuten pihaleikkejä ja pelejä, sisätiloissa temppuratoja, piirtelyä ja askartelua.