MERENNEITOILU

Merenneitoilu on tarkoitettu noin 6-12 vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille  jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Uimataitovaatimuksena on  vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä, sukeltaminen vaivattomasti veden alle ja kelluminen sekä vatsallaan, että selällään. Merenneitoilussa harjoitellaan monipuolisesti vesitaitoja mm. merenneitouintityylejä, sukeltamista, kuplasuukkoja, pyrstöläiskäystä, pyrstöheilutusta ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää. Turvallisuus ja hauskuus ovat lähtökohtana tällä kurssilla. Merenneitoilu on hyvä liikuntaharrastus, sillä Merenneidonpyrstöllä uidessa aika kuluu nopeasti tutustuessa vedenalaiseen valtakuntaan. 

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa merenneidon pyrstöä, se on mahdollista lainata kurssille. Voit myös ostaa oman pyrstön kauttamme osoitteesta www.mermaidshop.fi.  Huomioithan, että kurssilla tarvitset Merenneidonpyrstön sekä Monofin -räpylän sen sisään.
Merenneitoilut pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan kurssilta ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssin hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen, erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa harrastusta myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni (kurssille osallistuakseen tulee osata kaikki alla olevat taidot):

Merenneidon pyrstö ja räpylä

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut uimakouluista aikuisten tekniikkakursseihin. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt mm. Vauva- ja perheuinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Aikuisten tekniikkakurssi- ja Avovesiuinninohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.