MERENNEITOILU

Merenneitoilu on tarkoitettu noin 6-12 vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille  jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Uimataitovaatimuksena on  vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä, sukeltaminen vaivattomasti veden alle ja kelluminen sekä vatsallaan, että selällään. Merenneitoilussa harjoitellaan monipuolisesti sukeltamista, kuplasuukkoja, korkkiruuviliukua ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää.  Saatetaan harjoitella myös merenneidon tanssi. Turvallisuus ja hauskuus ovat lähtökohtana tällä kurssilla. Merenneitoilu on hyvä liikuntaharrastus, sillä Merenneidonpyrstöllä liikkuessa aika kuluu nopeasti ihanassa vedenalaisessa valtakunnassa. 

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa merenneidon pyrstöä, se on mahdollista lainata kurssille. Voit myös ostaa oman pyrstön kauttamme osoitteesta www.mermaidshop.fi.  Huomioithan, että kurssilla tarvitset Merenneidonpyrstön sekä Monofin -räpylän sen sisään.
Kevään ryhmä käynnistyi pe 11.1. Ryhmä on täynnä! Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 17-17.45 (vko 2-21). Yhden kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle (vko 2-21). Ei kokoontumisia Hiihtolomalla pe 29.2. ja Pääsiäisenä pe 19.4. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan kurssilta ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssille otetaan rajattu määrä lapsia/nuoria. Merenneitoilut pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Allasaikaa ryhmällä on 45 minuuttia. Kurssin hinta on 224€ omalla pyrstöllä ja räpylällä tai 254€ lainapyrstöllä ja räpylällä. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen, erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa harrastusta myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni (kurssille osallistuakseen tulee osata kaikki alla olevat taidot):

Merenneidon pyrstö ja räpylä

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut uimakouluista aikuisten tekniikkakursseihin. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt mm. Vauva- ja perheuinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Aikuisten tekniikkakurssi- ja Avovesiuinninohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.