MERENNEITOELÄMYS

Merenneitoilua voi tulla kokeilemaan Merenneitoelämykseen, joka järjestetään kertaluontoisena tapahtumana. Merenneitoiluelämys on tarkoitettu kaikille,  jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Uimataitovaatimuksena on  vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä, sukeltaminen vaivattomasti veden alle ja kelluminen sekä vatsallaan, että selällään. Merenneitoilussa harjoitellaan merenneitouintityylejä, sukeltamista, kuplasuukkoja, pyrstöheilutusta, pyrstöläiskäystä ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää.  Turvallisuus ja hauskuus ovat lähtökohtana tunnilla.

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa merenneidon pyrstöä, saat lainata pyrstöämme elämyksen ajaksi. Voit myös ostaa oman pyrstön kauttamme osoitteesta www.mermaidshop.fi.  Huomioithan, että tarvitset Merenneidonpyrstön sekä Monofin -räpylän sen sisään.
Seuraavan Merenneitoelämyksen ajankohtaa ei ole vielä tiedossa. Päivitämme ajankohdan nettisivuille kun se varmistuu. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan tapahtumasta ja sitoudut maksamaan tapahtuman maksun. Tapahtumaan otetaan rajattu määrä osallistujia. Paikkana Seinäjoen Y-talon allastilat. Elämys kestää tunnin ja sen aikana saat uida merenneidon pyrstöllä ja opetella erilaisia merenneitotaitoja unohtamatta turvallisuutta ja hauskanpitoa! Elämyksen hinta on 35€.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni (osallistuakseen tulee osata kaikki alla olevat taidot):

Merenneidon pyrstö ja räpylä

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut uimakouluista aikuisten tekniikkakursseihin. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt mm. Vauva- ja perheuinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Aikuisten tekniikkakurssi- ja Avovesiuinninohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.