MERENNEITOELÄMYS

Merenneitoilua voi tulla kokeilemaan Merenneitoelämykseen, joka järjestetään kertaluontoisena tapahtumana. Merenneitoilu on tarkoitettu noin 6-12 vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille  jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Uimataitovaatimuksena on  vähintään 25m yhtäjaksoinen uimataito ilman apuvälineitä, sukeltaminen vaivattomasti veden alle ja kelluminen sekä vatsallaan, että selällään. Merenneitoilussa harjoitellaan monipuolisesti sukeltamista, kuplasuukkoja ja kaikkea muutakin merenneitoiluun liittyvää.  Turvallisuus ja hauskuus ovat lähtökohtana elämyksessä. Merenneitoilu on hyvä liikuntaharrastus, sillä Merenneidonpyrstöllä liikkuessa aika kuluu nopeasti ihanassa vedenalaisessa valtakunnassa. 

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa merenneidon pyrstöä, se on mahdollista lainata elämykseen. Voit myös ostaa oman pyrstön kauttamme osoitteesta www.mermaidshop.fi.  Huomioithan, että tarvitset Merenneidonpyrstön sekä Monofin -räpylän sen sisään.
Merenneitoelämys järjestetään lauantaina 11.8. klo 13-14. Ilmoittautuminen on käynnissä. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan tapahtumasta ja sitoudut maksamaan tapahtuman maksun. Tapahtumaan otetaan rajattu määrä lapsia. Paikkana Seinäjoen Y-talon allastilat. Elämys kestää tunnin ja sen aikana saat uida merenneidon pyrstöllä ja opetella erilaisia merenneitotaitoja unohtamatta turvallisuutta ja hauskanpitoa! Elämyksen hinta on 35 €.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni (osallistuakseen tulee osata kaikki alla olevat taidot):

Merenneidon pyrstö ja räpylä

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut uimakouluista aikuisten tekniikkakursseihin. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt mm. Vauva- ja perheuinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Aikuisten tekniikkakurssi- ja Avovesiuinninohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.