MERENNEITOTREENI

Merenneitotreeni on suunnattu uimataitoisille aikuisille, jotka haluavat oppia uimaan merenneidonpyrstöllä. Merenneitotreenissä harjoitellaan monipuolisesti pyrstöllä uimista ja tehdään tehokas vesijumppa pyrstön kanssa. Hauskuus ja tehokas treeni ovat lähtökohtana tällä kurssilla. Merenneitoilu on hyvä liikuntaharrastus, sillä Merenneidonpyrstöllä uidessa aika kuluu nopeasti hauskassa porukassa, kunnon ja vesitaitavuuden karttuessa kuin huomaamatta. Rohkeasti mukaan rentoon porukkaamme!

Mikäli sinulla ei ole vielä omaa merenneidon pyrstöä, se on mahdollista lainata kurssille. Voit myös ostaa oman pyrstön kauttamme osoitteesta www.mermaidshop.fi  Huomioithan, että tarvitset Merenneidonpyrstön sekä Monofin -räpylän sen sisään.
Seuraava ryhmä käynnistyy tammikuulla 2019. Ilmoittautuminen on käynnissä! Ryhmä kokoontuu perjantaisin klo 17.45-18:30 (vko 2-21). Kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle. Ei kokoontumisia Hiihtolomalla pe 29.2. ja Pääsiäisenä pe 19.4.  Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan kurssilta ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia. Merenneitoilut pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Allasaikaa ryhmällä on 45 minuuttia. Kurssin hinta on 224€ omalla pyrstöllä ja räpylällä tai 254€ lainapyrstöllä ja räpylällä. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen, erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa harrastusta myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni (kurssille osallistuakseen tulee osata kaikki alla olevat taidot):

Merenneidon pyrstö ja räpylä

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut uimakouluista aikuisten tekniikkakursseihin. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt mm. Vauva- ja perheuinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Aikuisten tekniikkakurssi- ja Avovesiuinninohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.