Perheliikunta

Hauska liikuntahetki lapsille ja aikuisille

Perheliikunnassa 2-5 vuotiaat lapset liikkuvat ja leikkivät yhdessä aikuisten kanssa. Mukaan voi tulla yksi tai useampi lapsi yhden tai useamman aikuisen kanssa. Myös pienemmät sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Tunti sisältää lastenmusiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Harjoituksissa puretaan energiaa, kehitetään ketteryyttä, tasapainoa ja uskallusta. Tunneilla juostaan, hypitään, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta. Jumppa sopii eri ikäisille lapsille, sillä kukin voi soveltaa temppuja ja leikkejä itselleen sopiviksi. Perheliikuntaan voivat osallistua alle kouluikäiset sisarukset, vanhemmat, isovanhemmat, kummit, serkut jne. Perheliikuntatunnit antavat ideoita ja virikkeitä perheen arkiliikuntaan ja parhaimmillaan johdattavat lapset jo pienestä pitäen liikunnalliseen elämäntapaan.


Kevään 2019 ryhmä ei valitettavasti käynnistynyt. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-10.45. Yhden kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle (vko 2-21). Talvilomaviikolla ke 27.2 emme kokoonnu. Liikuntaryhmä pidetään Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon Voimistelu- ja tanssisalissa. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Hinta perheliikuntaryhmässä on 123€/perhe. Hinta sisältää ohjauksen, välineiden käytön ja tilavuokrat. Jumppaajia ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa jumppaamista myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja minulla on kertynyt yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta ja heidän myötään lähinnä sydäntä onkin tällä hetkellä lasten ja vanhempien liikunta, sekä oman kilpauinti- ja valmennustaustani vuoksi myös uinnin opetus ja uintitekniikka.


Urheilutalon Voimistelu- ja Tanssisali