Vanhempi-Taaperojumppa

Jumppaa yhdessä taaperon kanssa. Tunti on tarkoitettu 1-2v. ikäisille taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Äiti-Vauvajumpasta on mukava siirtyä Taaperojumppaan, silloin kun lapsi osaa jo liikkua itsenäisesti, eikä malta enää pysytellä koko tuntia Äidin "kahvakuulana" vaan kaipaa jo omaakin tekemistä. Taaperojumppaan saa tulla mukaan ilman aikaisempaa jumppakokemusta. Jumppa on vanhemman ja taaperon yhteinen, tehokas ja turvallinen liikuntahetki. Taaperolle jumpassa on erilaisiin välineisiin tutustumista ja perusliikuntataitoja kehittävää tekemistä, myös  äideille on omia lihaskuntoliikkeitä. Ryhmässä jumpataan rennossa tunnelmassa Taaperoiden ehdoilla. Vanhemmalla ja lapsella on hyvä olla mukana rennot jumppavaatteet, sekä juomapullo.

Kevään 2019 ryhmä ei valitettavasti käynnistynyt! Ryhmä kokoontuu torstaisin klo 10-10.45. Yhden kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle (vko 2-21). Ei kokoontumisia Hiihtolomalla to 28.2.  Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jumppa pidetään Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon Voimistelu- ja tanssisalissa. Yhden kurssin hinta on 123€. Hinta sisältää tilavuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Jumppaajia ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa jumppaamista myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa.


ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja minulla on kertynyt yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta ja heidän myötään lähinnä sydäntä onkin tällä hetkellä lasten ja vanhempien liikunta, sekä oman kilpauinti- ja valmennustaustani vuoksi myös lasten ja aikuisten uinnin opetus ja uintitekniikka.


Urheilutalon Voimistelu- ja Tanssisali