MERENNEITOILU


Merenneitoilua omalla porukalla. Ohjelma sopii uimataitoisille lapsille, tai aikuisryhmille. Erilainen ohjelmanumero Syntymäpäiville, Tyhypäivään tai polttareihin. Ohjelma sisältää merenneitouintityylien harjoittelua, simpukoiden sukeltamista, erilaisten temppujen harjoittelua. Ohjelmassa valinnainen osuus ryhmän toiveiden mukaan esim. vesijumppaa, pelailua tai merenneitojen tanssi. Hinta riippuu mm. ryhmän koosta ja allasvuokrasta. Hintaan kuuluu pyrstöjen ja muiden välineiden käyttö, allasvuokra ja ohjaus. Kysy tarjous!

UINTITEKNIIKKAOHJAUS

Ryhmille on mahdollista varata uintitekniikkaohjausta yhden, tai useamman kerran paketteina. Tekniikkaohjauksen teema on sovittavissa ryhmäkohtaisesti esim. Vapaauinti, Rintauinti, Selkäuinti, Perhosuinti, sukellukset, hypyt, käännökset, avovesiuinti. Hintaan kuuluu välineiden käyttö ryhmälle, allasvuokra ja ohjaus. Kysy tarjous!

VALJAKKOAJELU


Valjakkoajelua kyydissä istuen tai vaikka itse ajaen. Nyt ei tarvitse lähteä Lappiin asti kokeakseen miltä valjakolla ajaminen tuntuu. Hauska ohjelmanumero kaikenikäisille. Kesäaikaan on mahdollista tulla tutustumaan kennelimme koiriin ja antamaan niille rapsutuksia. Kysy tarjous!

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäilyä porukalla. Lyhyt opastus tekniikkaan ja mukava kävelyretki hankien päällä. Rentoa menoa, jossa ehtii rupatella ja katsella maisemia. Sopii nuorille ja aikuisille. Kesäajan vaihtoehtona sauvakävely. Kysy tarjous!

PILKKIRETKI

Pilkkiretki sopii hyvin mm. matkailijoille, jotka haluavat kokea pohjolan erikoisuudet, sekä lapsiryhmille, perheille, tyky-, synttäri- ja polttariporukoille. Myös kesäaikaan kalastaminen on mahdollista pienryhmille. Kysy tarjous!

TALVIPÄIVÄN TAIKAA

Monipuolinen päivä isollekin porukalle. Pystytään jakamaan porukkaa ryhmiin. Päivä sisältää talvisia aktiviteetteja oman valinnan mukaan: koiravaljakon kyytiä, lumikenkäilyä ja pilkkimistä sekä nokipannukahvit lättyjen kera, tai vaikka lounaan nuotion äärellä. Kysy tarjous!

KÄVELY VEDEN PÄÄLLÄ

Pallossa juoksemista, kuperkeikkaa, tasapainoilua ja rentoutumista, tai matsi toista palloa vastaan. Ohjelma pystytään toteuttamaan talviaikaan uima-altaassa ja kesäaikaan rannalla. Ohjelma sopii lapsista aikuisiin, mutta osallistujilta vaaditaan kuitenkin uimataito. Kysy tarjous!

JÄRJESTÄMME HAUSKOJA OHJELMANUMEROITA SINUN TAPAHTUMAASI. MYÖS LIIKUNTARYHMIEMME TEEMAT OVAT TOTEUTETTAVISSA TAPAHTUMAASI. ESIMERKIKSI UINTITEKNIIKKAOPETUS TYKY-PÄIVILLE, TAI LAPSILLE SATUJUMPPAA SYNTYMÄPÄIVILLE. TUTUSTU FUNTEAMIN TARJONTAAN SIVUILLAMME JA OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, MIKÄLI TOIMINTAMME KIINNOSTAA SINUA. KERRO TARJOUSTA PYYTÄESSÄSI AINAKIN RYHMÄN KOKO, IKÄHAITARI, HALUTTU AJANKOHTA JA TIETYSTI TOIVOTUT AKTIVITEETIT.

YHTEYDENOTTOLOMAKE