Vapaauintikurssi

Kurssilla perehdytään vapaauinnin tekniikkaan. Kurssille osallistuvat tulevat monista eri lähtökohdista ja jokainen kehittää kurssilla eteenpäin omaa tekniikkaansa. Kurssille osallistuu sekä ensimmäistä kertaa vapaauintia kokeileva, että tekniikkaa paremmaksi hiova kuntouimari ja paljon treenaava triathlonisti. Uimataito (200m) tulisi kaikilla olla hallussa, jotta pystyt tekemään tekniikkaharjoitteet ryhmän mukana altaassa. Kurssi sopii esimerkiksi sinulle joka haaveilet uinnista harrastuksena ja sinulle joka olet uinut rintauintia kuntouimarina koko elämäsi ja haluat nyt oppia myös vapaauintia. Kurssi sopii myös sinulle joka haluat saada uintisi virtaviivaisemmaksi, taloudellisemmaksi ja rennommaksi, sekä sinulle jolla on haastetta hengityksen sovittamisessa uintiin. Eri lähtökohdat on otettu huomioon kurssin rakenteessa ja etenemme tekniikan perusteista hienosäätöä kohden. Oikea uintiasento, ote veteen, käsivedot, potkut, hengitystekniikka ja uinnissa käytettävät apuvälineet tulevat tutuiksi kurssin aikana. Halukkaille myös volttikäännöksen harjoittelua. Voit kirjoittaa ilmoittautumislomakkeeseen, mitkä ovat sinun henkilökohtaiset tavoitteesi kurssille. Otamme kurssilla huomioon toiveet sisällöstä. Kurssin pituus on yhteensä 4h. Ohjaajina kurssilla toimivat Seppo Kekola ja Sonja Kujanpää. Molemmilla ohjaajilla on useiden vuosien kokemus kilpauimareiden valmentamisesta ja uintikurssien ohjaamisesta.

Syksyn 2020 kurssi on suunnitteilla Loka-Marraskuulle. Kokoonnumme yhteensä neljä kertaa Seinäjoen Uimahallissa. Kurssin hinta on 69€, sisältäen ratavuokran ja ohjauksen. Suosittelemme hankkimaan sarjarannekkeen kurssia varten, jolloin voit käydä myös ohjattujen kertojen välillä haluitessasi itsenäisesti harjoittelemassa ja kertaamassa kurssilla läpikäytyjä asioita. Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Osallistujia ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinnin ohjaajakoulutuksen, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Avovesiuinnin ohjaajakurssin ja Uintivalmennuksen tasot I-III.

Seppo Kekola
Takana on kymmenisen vuotta kilpauintiryhmien valmentamista. Uintiin liittyviä koulutuksia on tullut käytyä mm. Uintivalmennuksen taso I, Aikuisten uintitekniikkaohjaajakurssi, avovesiuinnin ohjaajakurssin ja uinnin tuomarikoulutukset II ja I. Olen ollut myös tuomaroimassa useita uintikisoja.