Vesiralli 1 - Sammakko

Vesiralli on noin 6-9v. lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Ryhmät muodostetaan taitotason mukaan, joten ryhmiin otetaan mukaan myös vanhempia uimareita. Vesiralli 1 kurssille ovat tervetulleita lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 25 metriä ilman apuvälineitä.

Monipuolisten harjoitteiden tavoite on kehittää lapsen vesitaitavuutta, uintivarmuutta ja selviytymistä erilaisista tilanteista vedessä. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen ja liikuttaminen takaavat erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen. Kurssilla tulevat tutuiksi mm. sukellukset, kuperkeikka, liuku, erilaiset kellunnat, hyvä uintiasento, vapaauinnin ja selkäuinnin potkut, vieterihypyt ja sculling. Kurssilla on mahdollista suorittaa Sammakkomerkki. Sammakkomerkin suoritettuaan lapsi voi jatkaa uintiharrastustaan Vesiralli 2 kurssilla. Vesirallikurssit toimivat myös hyvänä ponnahduslautana uimaseuran kilpauintiryhmiin.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia uimavälineitä ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakseen oman uimapuvun ja uimalasit.

Kevään kurssit käynnistyivät tiistaina 19.1. ja sunnuntaina 24.1. Ilmoittautuminen on käynnissä! Tiistain ryhmä kokoontuu klo 17-17.45 ja sunnuntain ryhmä klo 14.15-15. Yhden kurssin kesto on 16 kertaa. Ei kokoontumista talvilomaviikon alussa ja pääsiäissunnuntaina. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Kurssin hinta on 199€. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinninohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Avovesiunnin ohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Vesitaituri- ja Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.