Vesiralli 2 - Kala

Vesiralli on noin 6-9v. lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Ryhmät muodostetaan taitotason mukaan, joten ryhmiin otetaan mukaan myös vanhempia uimareita. Vesiralli 2 kurssille ovat tervetulleita lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 50 metriä.

Monipuolisten harjoitteiden tavoite on kehittää lapsen vesitaitavuutta, uintivarmuutta ja selviytymistä erilaisista tilanteista vedessä. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen ja liikuttaminen takaavat erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen. Kurssilla tulevat tutuiksi mm. vapaauinti, selkäuinti, delfiinipotkut, rintauinnin potkut, volttikäännöksen ja starttihypyn alkeet ja vedenpoljenta. Kurssilla on mahdollisuus suorittaa Kalamerkki, minkä jälkeen on mahdollista jatkaa uintiharrastusta Vesiralli 3 kurssilla. Vesirallikurssit toimivat myös hyvänä ponnahduslautana uimaseuran kilpauintiryhmiin.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia uimavälineitä ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakseen oman uimapuvun ja uimalasit.

Kevään kurssit käynnistyvät tiistaina 19.1. ja sunnuntaina 24.1. Ilmoittautuminen on käynnissä! Tiistain ryhmät kokoontuvat tiistaisin klo 17.45-18.30 ja sunnuntain ryhmä klo 13.30-14.15. Yhden kurssin kesto on 16 kertaa. Ei kokoontumista talvilomaviikon alkaessa ja pääsiäissunnuntaina. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Kurssin hinta on 199€. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinnin ohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Avovesiunnin ohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.