Vesiralli 3 - Norppa

Vesiralli on noin 7-10v. lapsille tarkoitettu uinnin monipuolisuuskurssi. Ryhmät muodostetaan taitotason mukaan, joten ryhmiin otetaan mukaan myös vanhempia uimareita. Vesiralli 3 kurssille ovat tervetulleita lapset, jotka osaavat uida syvässä altaassa 100 metriä.

Monipuolisten harjoitteiden tavoite on kehittää lapsen vesitaitavuutta, uintivarmuutta ja selviytymistä erilaisista tilanteista vedessä. Vesirallissa lapsen monipuolinen liikkuminen ja liikuttaminen takaavat erinomaiset lähtökohdat tulevaisuuden harrastamista ja tavoitteellista harjoittelua ajatellen. Kurssilla tulevat tutuiksi mm. Vesipelastushyppy, taittokaato, pallon kuljetus, killeri, uintilajien hengitystekniikat, volttikäännös, rintauinti ja perhosuinnin alkeet. Kurssilla on mahdollista suorittaa Norppamerkki, minkä jälkeen uintiharrastusta voi jatkaa Vesiralli 4 kurssilla. Vesirallikurssit toimivat myös hyvänä ponnahduslautana uimaseuran kilpauintiryhmiin.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia uimavälineitä ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakseen oman uimapuvun ja uimalasit.

Kevään kurssi käynnistyi tiistaina 8.1.2019. Kurssi on täynnä! Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 18.45-19.30. Yhden kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle (vko 2-21).  Ei kokoontumista talvilomalla ti 26.2. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa.  Yhden kurssin hinta on 224€. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinnin ohjaaja, Uimaopettaja- ja Uinninvalvojakurssit, Avovesiunnin ohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaaja ja Uintivalmennuksen tasot I-III.