VESITAITURIT 1 - Vesikirppu

Vesikirppu on tarkoitettu aikuiselle ja 3-7 vuotiaalle lapselle yhteiseksi harrastukseksi. Uiminen tapahtuu Seinäjoen Y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Ryhmässä totutellaan veden maailmaan leikkien avulla ja vanhempi saa vinkkejä yhteiseen polskintaan. Tavoitteena on saada lapsesta rohkea vedessä liikkuja. Kurssi sopii hyvin lapsille, joiden ikä ei riitä vielä Vesikilpikonnaan, sekä vähemmän uimassa käyneille ja aroille uimareille.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia kellukkeita, tai muita tarvikkeita ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakeen oman uimapuvun ja uimalasit. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Kurssin hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinninohjaaja, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Avovesiuinnin ohjaajakurssin ja Uintivalmennuksen tasot I-III.