VESITAITURIT 3 - Vesimyyrä

Vesimyyrä on tarkoitettu 5-7v. lapsille, jotka osaavat uida uintisyvyisessä altaassa 5-10m ilman kellukkeita joko vatsallaan tai selällään. Uiminen tapahtuu Seinäjoen Y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Kurssilla liikutaan monipuolisesti vedessä: sukelletaan, hypitään, pelaillaan, leikitään ja uidaan eri alkeisuintityyleillä. Kurssin tavoitteena on 25m uimataito, minkä jälkeen on mahdollista siirtyä Vesirallikursseille.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia kellukkeita, tai muita tarvikkeita ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakeen oman uimapuvun ja uimalasit. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Kurssin hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Ilmoittautuminen on sitova ja varaat sillä paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinninohjaaja, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Avovesiuinnin ohjaajakurssin ja Uintivalmennuksen tasot I-III.