VESITAITURIT 3 - Vesimyyrä

Vesimyyrä on tarkoitettu 5-7v. lapsille, jotka osaavat uida uintisyvyisessä altaassa 5-10m ilman kellukkeita joko vatsallaan tai selällään. Uiminen tapahtuu Seinäjoen Y-talon lämpimässä uimasyvyisessä altaassa kelluntaliivien ja kellukkeiden avulla. Kellunta-apuja myös otetaan osassa harjoitteita pois, jotta lapsi saa realistisen kuvan taidoistaan. Kurssilla liikutaan monipuolisesti vedessä: sukelletaan, hypitään, pelaillaan, leikitään ja uidaan eri alkeisuintityyleillä. Kurssin tavoitteena on 25m uimataito, minkä jälkeen on mahdollista siirtyä Vesirallikursseille.

Käytämme kursseillamme MP Michael Phelps Swim Method tuotteita. Omia kellukkeita, tai muita tarvikkeita ei siis tarvitse ottaa mukaan kurssille. Lapsi tarvitsee kurssille osallistuakeen oman uimapuvun ja uimalasit.

Kevään kurssit käynnistyivät maanantaina 7.1. ja sunnuntaina 13.1.2019. Vielä mahtuu mukaan kursseille! Ryhmiä on kaksi. Toinen ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18-18.30 ja toinen sunnuntaisin klo 14.30-15. Yhden kurssin kesto on 18 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Toukokuulle (vko 2-21). Ei kokoontumisia talvilomalla su 24.2./ma 25.2. ja pääsiäisenä su 21.4./ma 22.4.. Harjoitukset pidetään Seinäjoen Y-talon allastiloissa. Yhden kurssin hinta on 224€. Hinta sisältää allasvuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Ilmoittautuminen on sitova ja varaat sillä paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään sähköpostitse. Erillistä sisäänpääsymaksua ei tarvitse maksaa. Uimareita ei ole vakuutettu Funteamin puolesta.

ILMOITTAUTUMINEN


Uimataitoni:

Sonja Kujanpää
Oma kilpauintiurani kesti kymmenen vuotta, valmensin myös kilpauintiryhmiä kymmenisen vuotta. Olen ohjannut myös uimakouluja ja aikuisten tekniikkakursseja. Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja. Uintikoulutusta olen käynyt Vauvauinninohjaaja, Uimaopettajakurssit, Vesitaituri- ja Vesiralliohjaajakurssin, Aikuisten tekniikkakurssiohjaaja, Avovesiuinnin ohjaajakurssin ja Uintivalmennuksen tasot I-III.