Nallepaini

Nallepainissa lapset ja vanhemmat touhuavat turvallisesti yhdessä.  Nallepainin kehittämisessä tehdään jatkuvaa yhteistyötä Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan asiantuntijoiden kanssa yhdistäen lapsiperheiden arkitarpeet uusimpaan liikuntapedagogiseen näkemykseen. Naurupyrskähdykset, yhdessä touhuaminen ja pienet onnistumiset uusissa haasteissa tuovat iloa kaikille perheille sopivaan liikuntaharrastukseen, jossa kukaan ei jää leikin ulkopuolelle. Harrastus sopii hyvin sekä tytöille, että pojille ja mukaan kelpaa tuttu aikuinen esim. äiti, isä, setä tai kummi.

Nallepaini on aikuisen ja lapsen yhteislaji, jossa kuntoilu ja toiminta perustuu yhdessä tekemiseen. Nallepaini tukee lapsen motorista kehitystä erittäin monipuolisesti. Se vahvistaa mm.  koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Tunneilla harjoitellaan ryhmässä toimimista ja yhteistyökykyä sekä tietenkin tasapainoa, nopeutta, ketteryyttä ja voimaa. Tunti on samalla kuntoliikuntaa lasten vanhemmille, joten jumppaan tai salille ei tarvitse enää illalla erikseen lähteä. Lisäksi Nallepaini on uudenlainen, rempseän kiva tapa tuntea läheisyyttä ja yhteenkuuluvuutta. Varusteiksi tarvitset rennot liikuntavaatteet sekä lapselle, että aikuiselle ja juomapullot mukaan. Tunnilla ollaan joko sukat tai jumppatossut jalassa.


Kevään ryhmät käynnistyivät  13.1.2019. Ryhmät ovat täynnä! Ryhmät kokoontuvat sunnuntaisin klo 16 ja klo 17. Yhden kurssin kesto on 14 kertaa, kokoonnumme Tammikuulta Huhtikuulle (vko 2-17). Ei kokoontumisia Hiihtolomalla su 24.2. ja Pääsiäisenä su 21.4. Hinta 70€ kevätkausi. Ilmoittautuminen ryhmään tapahtuu näiden nettisivujen kautta ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Yhteen ryhmään otetaan max 20 aikuinen-lapsi paria. Hinta Nallepainiryhmissä on 70€/aikuinen-lapsi pari. Hinta sisältää ohjauksen, välineiden käytön ja tilavuokrat. Ryhmäläisiä ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa jumppaamista myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa. Nallepainiryhmät toteutetaan yhteistyössä Nurmon Jymyn painijaoston kanssa. Kouluikäisille on tarjolla Jymyn painikoulu.

    Ryhmät kevät 2019

  • Nallepaini lapset 2-4v. Sunnuntai klo 16.00-16.45 Nurmohalli, painisali 
  • Nallepaini lapset 4-6v. Sunnuntai klo 17.00-17.45 Nurmohalli, painisali 

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja minulla on kertynyt yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta ja heidän myötään lähinnä sydäntä onkin tällä hetkellä lasten ja vanhempien liikunta, sekä oman kilpauinti- ja valmennustaustani vuoksi myös lasten ja aikuisten uinnin opetus ja uintitekniikka.