Äiti-vauvajumppa

Jumppaa yhdessä vauvan kanssa. Tunti on tarkoitettu 3kk-1v. ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Vauvajumppaan saa tulla mukaan, kun äiti on käynyt jälkitarkastuksessa ja vauva on jäntevöitynyt sen verran, että kannattelee jo päätään. Jumppa on tehokasta ja turvallista liikuntaa synnytyksen jälkeen, äitien ja vauvojen ehdoilla. Jumppa sisältää lämmittelyn (lasten)musiikin tahdissa, lihaskuntoa äidille vauvaa "kahvakuulana" käyttäen ja pienen venyttely-, sekä rentoutushetken. Ota mukaan jumppaan vauvan tarvitsemat välineet sekä oma pyyhe/viltti vauvan alle, sillä teemme osan liikkeistä lattiatasossa. Voit myös ottaa vauvalle mukaan pienen lelun. Äidillä on hyvä olla rennot jumppavaatteet sekä juomapullo.

Seuraavat kurssit käynnistyvät maanantaina 7.1.2019.  Ilmoittautuminen on käynnissä! Ryhmät kokoontuvat maanantaisin Ryhmä1(ALOITTAVAT) klo 12.00-12.45 ja Ryhmä2(JATKAVAT) klo 13.00-13.45. Kokoonnumme 18 kertaa, Tammikuulta Toukokuulle(vko 2-21). Ei kokoontumisia talvilomalla ma 25.2. ja pääsiäisen pyhinä. Jumppa pidetään Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon Voimistelu- ja tanssisalissa. Yhden kurssin hinta on 123€. Hinta sisältää tilavuokran, välineiden käytön ja ohjauksen. Ilmoittautuminen on sitova ja sillä varaat paikan ryhmästä ja sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jumppaajia ei ole vakuutettu Funteamin puolesta. Kurssin osallistujat ovat etusijalla halutessaan jatkaa jumppaamista myös seuraavalla kurssilla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, mikäli ryhmissä on tilaa.

ILMOITTAUTUMINEN


Sonja Kujanpää
Koulutukseltani olen Liikuntaneuvoja ja minulla on kertynyt yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta ja heidän myötään lähinnä sydäntä onkin tällä hetkellä lasten ja vanhempien liikunta, sekä oman kilpauinti- ja valmennustaustani vuoksi myös uinnin opetus ja uintitekniikka.