ÄITI-VAUVAJUMPPA


Jumppaa yhdessä vauvan kanssa. Tunti on tarkoitettu 3kk - 12kk. ikäisille vauvoille ja heidän äideilleen. Jumppa on tehokasta ja turvallista liikuntaa synnytyksen jälkeen, äitien ja vauvojen ehdoilla. Jumppa sisältää lämmittelyn lastenlaulujen tahtiin, lihaskuntoliikkeitä äidille vauvan kanssa, sekä lyhyen venyttelyn äidille ja rentoutumishetken vauvan kanssa.

VANHEMPI-TAAPEROJUMPPA

Jumppaa yhdessä taaperon kanssa. Tunti on tarkoitettu 1-2v. ikäisille taaperoille ja heidän vanhemmilleen. Taaperojumppaan saa tulla mukaan ilman aikaisempaa jumppakokemusta. Jumppa on vanhemman ja taaperon yhteinen, tehokas ja turvallinen liikuntahetki. Jumppa sisältää yhteisen lämmittelyn lastenmusiikin tahtiin, lihaskuntoliikkeitä äidille, Taaperolle suunnatun leikkihetken ja venyttelyä vanhemmalle rennossa tunnelmassa.

PERHELIIKUNTA

Perheliikunnassa 1-5vuotiaat lapset liikkuvat ja leikkivät yhdessä aikuisten kanssa, mukaan voi ottaa myös vaikka kummisedän tai mummon. Tunti sisältää lastenmusiikin tahdissa tehtäviä liikuntaleikkejä ja temppurataa sekä eri välineiden käyttöä. Tunneilla juostaan, hypitään, pyöritään kuperkeikkoja ja opetellaan perusliikuntataitoja leikkien ja mielikuvien kautta.

SATUJUMPPA

Satujumppa on hauskaa liikkumista ja leikkiä mukaansa tempaavan tarinan varjolla. Jumppa on tarkoitettu 3-5vuotiaille lapsille. Satujumppa on leikkimisen iloa, musiikin rytmejä ja erilaisiin välineisiin tutustumista. Luvassa on iloista meininkiä ja luovaa liikuntaa! Sopii hyvin vaikka sisarusten yhteiseksi jumpaksi.

NALLEPAINI

Nallepaini on aikuisen ja lapsen yhteislaji, jossa kuntoilu ja toiminta perustuu yhdessä tekemiseen. Naurupyrskähdykset, yhdessä touhuaminen ja pienet onnistumiset uusissa haasteissa tuovat iloa kaikille perheille sopivaan liikuntaharrastukseen. Nallepaini tukee lapsen motorista kehitystä erittäin monipuolisesti mm. koordinaatiokykyä ja oman kehon hahmottamista. Harrastus sopii hyvin sekä tytöille, että pojille ja on samalla kuntoliikuntaa lasten vanhemmille.